Hlavní obsah
Článek

Diváci, kteří si na televizní obrazovce oblíbili sourozence Dalibora a Adélu Gondíkovy nemusejí zoufat, že o sehranou dvojici po jejich opuštění pořadu Rady ptáka Loskutáka přijdou. Jen si budou muset přepnout na konkurenční kanál.

Na odchod Dalibora a Adély pohotově zareagovala Prima, která jim nabídla vlastní pořad s kutilskou tematikou. Programová novinka však neohrozí Receptář prima nápadů, jež chce televize zachovat i po úmrtí Přemka Podlahy. Zahrádkáři a milovníci rad pro domácnost si tak přijdou na své.

„S Daliborem a Adélou už delší dobu jednáme o hobby magazínu, který bychom divákům rádi brzy představili. Sourozenci Gondíkovi mají v tomto oboru velké zkušenosti a patří k nejlepším českým moderátorům,“ potvrdila zájem o spolupráci mluvčí FTV Prima Marie Fianová.

Vzniku nového pořadu nejspíš nic nebrání a Gondíkovi změnu oproti Loskutákovi ani příliš nepocítí. „Dalibor a Adéla s sebou přetáhnou i část týmu, se kterým dlouhodobě spolupracovali,“ vyzradil nám interní informaci zdroj z Novy, kde sourozenci dlouho působili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám