Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Přátelé patří i po čtyřicítce k ozdobám společenských událostí, ale tentokrát to s výběrem oblečení příliš nevychytala. Sako s velkým výstřihem odhalujícím značnou část hrudníku je sice aktuálním módním trendem, ale ne každé nositelce tento styl svědčí.

Jennifer Aniston (55) na udílení Critics´ Choice Awards prokázala velkou odvahu, když si pod červený kostým nevzala podprsenku. Známá herečka však nedisponuje příliš výrazným hrudníkem a výsledek pro ni nedopadl vůbec lichotivě. Namísto provokace upozornila na fakt, že v Hollywoodu už nepatří k nejmladší generaci, což je z jejího dekoltu bohužel více než zřejmé.

Rachel z Přátel z ceremoniálu odešla s prázdnou, protože v hlavní ženské herecké kategorii místo ní dle očekávání uspěla Julianne Moore (63). Jennifer Aniston sice nedokázala skrýt zklamání, ale večer si užila po boku Justina Therouxe, který ji už před dvěma a půl lety požádal o ruku, ale jejich svatba se neustále odkládá.

Vyhlášení Critics´ Choice Awards bylo po dlouhé době příležitostí k setkání Aniston s hollywoodskou rivalkou Angelinou Jolie (48), která zapříčinila její rozvod s Bradem Pittem. Pořadatelé ale herečky záměrně neposadili blízko sebe a Jennifer nejspíš uklidnilo, že se Angelina na galavečeru musela obejít bez manžela.

Reklama

Další články

Načítám