Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Do StarDance před pár lety vstupovala půvabná tyčkařka Kateřina Baďurová hodně nenápadně. Kolo od kola zářila silněji a nakonec triumfovala. Po boku ostříleného tanečníka Jana Ondera dosáhla až na pomyslné zlato. Od jejího vítězství uplynuly před Vánocemi už dva roky, ale Kateřina tanec na hřebík nepověsila.

Na reprezentačním plese města v Benešově u Prahy to minulý víkend se svým parťákem ze soutěže roztočila jako za starých časů a vysloužila si frenetický potlesk publika. „Tanec se nezapomíná. Trošku jsme oprášili ty naše choreografie a jde se na věc,“ svěřila před vystoupením Super.cz Katka, do které by možná leckdo neřekl, že je maminkou dcerušek Elly a Nikolet.

Ačkoli se mladší dcera Katce narodila před sedmi měsíci, na její postavě to nepoznáte ani náhodou. „V těhotenství jsem přibrala 18 kilo, ale děti vám dají tak zabrat, že jsem ty poporodní kila, která zbyla, shodila téměř okamžitě,“ říká Kateřina, která během plesové sezóny vždy několikrát podlehne pokušení a společně s Honzou zatančí před lidmi.

O děti se jí doma zatím vzorně stará manžel. „Když takhle jednou za čas večer pracovně vylítnu z hnízda, nevadí mu to. Nežárlí. Je úplně v pohodě,“ dodala půvabná brunetka.

Reklama

Další články

Načítám