Hlavní obsah
Článek

Chris Brown, který před šesti roky brutálně zmlátil zpěvačku Rihannu, zřejmě půjde sedět. Rapper je totiž stále v podmínce, kterou soudce v březnu zřejmě zruší. Pětadvacetiletý zpěvák byl o víkendu přítomen v baru, v němž se střílelo. Ačkoli možná on sám neměl s přestřelkou nic společného, neměl zároveň povolení probačního úředníka, aby mohl v tomto podniku vystupovat.

Kdykoli totiž Brown opouští losangeleský okres, musí žádat o povolení. Jenže on si vyrazil do kalifornského San José bez povolení. Kdyby se v baru, v němž vystupoval, nestřílelo, zřejmě by nikdo nezjistil, že tam byl. A prošlo by mu to bez povšimnutí. V baru se však střílelo a prokurátor zjistil, že tam Brown byl bez povolení. Žádá zrušení podmínky a uvěznění zpěváka.

Brown vystupoval v San José o víkendu. Během jeho představení se začalo střílet a bylo zraněno pět osob. Ačkoli se sám přímo neúčastnil střílení, prokurátor míní, že když zpěvák někde vystupuje, dochází tam často k hrubému násilí. Navíc byl v podniku bez povolení.

Zpěvák se musí 20. března dostavit k soudu, kde bude rozhodnuto, zda půjde do vězení, nebo vyvázne jen s pokáráním. Loni podmínku porušil také a soudce ho bez lítosti poslal ihned za mříže. Ve vězení strávil tři měsíce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám