Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Připravte se na pořádnou jízdu! Pár dnů před svou nečekanou svatbou se při natáčení videoklipu k nové písni Jana Bendiga (30) a Gitany Nádherná Ornella Štiková (31) utrhla z řetězu nejen odvážným oblečením, ale i ústně. Super.cz v rozhovoru prozradila, jak se jí teď intimně daří s dnes již manželem Josefem Koktou, který je nyní dost imobilní, bolestmi trpí jako zvíře a jen odkládá nezbytnou operaci. Podívejte se na video!

„Takhle mě Pepa v devět večer potkává v ložnici. A někdy to trvá hodiny,“ nebála se otevřeně říct Štiková s tím, že jejího chotě kupodivu zlobící zdraví moc v intimnostech neomezuje.

„To byste se divili. Na to, jaký má problém, je na tom velice dobře. Je vitální,“ prozrazuje.

V jejím šatníku nechybí spousta erotického prádélka a někdy i odvážnějšího, než si na sebe vzala v klipu, v němž od modela Ondřeje Valenty dostane solidně na budku. „Řídím se tvrzením Marilyn Monroe, která říkala, že nejodvážnější pyžamo je vlastní nahota. Ale jinak mám různé podvazky, krajky a průhledné látky, s peřím mám jen tohle,“ řekla s odkazem na svůj obleček.

A ve finále se vzhledem k zaměření videoklipu vyjádřila i k drbům, že snad (nechce se tomu ani věřit, že by to mohla být pravda) v jejich rodině možná k menšímu domácímu násilí dochází. Ornella má velmi temperamentní matku, její tatínek doma kalhoty opravdu nenosí. Sice se zasmála, pak ale řekla, že bychom se museli zeptat jich. Je jasné, že k tomuto tématu se otevřeně vyjadřovat nebude…

Reklama

Další články

Načítám