Hlavní obsah
Článek

Je mladý, úspěšný i sexy a podezřele dlouho bez přítelkyně. Tomáš Verner (28) momentálně září v úspěšné show na ledě Jen počkej, zajíci! O fanynky a potencionální čekatelky na vdávání ve svém okolí nemá nouzi. Volný čas ovšem tráví sám.

Během pár dní, kdy se vrátil z Ruska, kde je na turné se slavným kolegou Jevgenijem Pljuščenkem, zavítal mezi další slavné do muzea voskových figurín v Praze. „Byl to neskutečný zážitek. Musím říct, že u některých osobností jsem chvíli váhal, jestli nejsou živé,“ svěřil se Tomáš Verner, který si se svými voskovými oblíbenci udělal i několik fotek.

„Krteček v růžovém autíčku mě nadchnul. To jsem neodolal, posadil se vedle něj a nechal jsem se vyfotit. Sedět s Krtečkem v jeho autíčku, to byl prostě můj sen od mala,“ dodal Verner, kterého absence vztahu zřejmě vůbec netrápí.

„Nemám na to čas, pořád někde lítám a myslím, že tenhle stav tak ještě dva tři roky asi měnit nebudu. V podstatě mi to i takhle vyhovuje, nemusím se nikomu zpovídat, kam jdu, kdy přijdu, kde jsem byl. Ledaže by má drahá polovička byla taky z vosku, jako tady ti všichni, a jen stála a mlčela,“ dodal s lišáckým úsměvem Verner.

Reklama

Další články

Načítám