Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Milan Drobný (70) začátkem prosince loňského roku oslavil sedmdesátku, k níž si minulý týden nadělil velký koncert v Lucerně se spoustou hostů. A tam svěřil, že jeho život není tak docela naplněn. Chybí mu 'ta pravá'. „Prostě jsem single," posteskl si.

"Mám hodně kamarádek a jednu přítelkyni, ale nevím, jestli je to to pravé. Doby balení a kalení mám za sebou a do vztahu, který by měl perspektivu vydržet, bych určitě šel. Je fajn se zamilovat, a vůbec to není o tom, že máte v křestním listě den, měsíc a dávný rok narození. Mít rád a milovat jde mimo čas. Je mi tolik, kolik mi je, ovšem se životem a vztahem jsem neskončil a ani to nemám v plánu,“ řekl zpěvák.

A jeho kolegyně dodávají, že má Drobný ženám rozhodně co nabídnout. „Já Milana znám díky svému manželovi Ivošovi. Kdysi spolu sjezdili tehdejší SSSR a jejich zážitky jsou publikovatelné jen pro dospělé, a navíc ještě po dvaadvacáté hodině. Byly to prý bohatýrské časy, ale myslím si, že Milana ani v sedmdesátce neopustily. Je pořád ve formě a hlavně dobře vypadá. Žít a užívat si léta, která plynou, neumí každý. On to ale dokáže, a navíc s grácií a velkou energií,“ zpropagovala známého sedmdesátníka Heidi Janků.

„Je to chlap, který má charizma, a má svým příznivcům, a především fanynkám, stále co dát,“ doplnila ji další z gratulantek, zpěvačka Gábina Goldová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám