Hlavní obsah
Článek

Slovenskou krev v sobě nezapře, a tak si Yvetta Blanarovičová (60) stejně jako většina jejích parádivých krajanek potrpí na výrazné doplňky. Pravda je ale taková, že spíš než na efekt sází herečka a zpěvačka hlavně na pohodlí. Proto se prý s nadšením zúčastnila otevření butiku italské značky zaměřující se na doplňky, ve kterém je prý častou návštěvnicí.

„Například tyto kozačky můžu nosit celý den a klidně protančit celou noc, a nebudou mě v nich bolet nohy. Nechodím jen na promenádu a nepohybuju se staticky, ale boty jsou pro mě pracovním nástrojem, tak pohodlí je pro mě velmi důležité,” nechala se slyšet Yvetta a jedním dechem dodává: „Nejdůležitější je pro mě, aby boty nebyly těžké a nebolely z nich paty.”

Blanarovičová je velká žena malého vzrůstu, a tak k ní vysoké podpatky neodmyslitelně patří. Má to štěstí, že ji na rozdíl od mladších ročníků neděsí strašák jménem „zborcení příčné klenby”, který postihl například milovnici vražedných podpatků Victorii Beckham (49). „Ani nevím, že něco takového by mě mohlo ohrožovat. Já tohle neřeším a co neřeším, to mě nezajímá,” říká Yvetta.

Na výběru doplňků, a to zejména kabelek, bot a šátků, si Blanarovičová zakládá. „Když jsou kvalitní boty a kabelka, tak stačí jen obléknout džíny a jednoduchou košili či tričko,” uvádí svůj stylistický recept Blanarovičová.

Reklama

Další články

Načítám