Hlavní obsah
Článek

Tyto snímky vás jistě aspoň na chvíli vyvedou ze zimní letargie. Těsně předtím, než přišla zima i do slunné Itálie, vyrazila návrhářka Beata Rajská se svým týmem a modely kvůli propagačnímu focení vlasové značky do Toskánska. Jako hlavní modelku si designérka vybrala stálici svého salonu Veroniku Procházkovou (37).

Není to vůbec překvapení, neboť druhá Vicemiss České republiky pro rok 2007, známá spíše pod dívčím příjmením Chmelířová, nechyběla v posledních několika sezónách v žádné kampani Rajské. „Na tu roční dobu bylo neskutečné počasí, takže jsme ve volných chvílích lenošili u bazénu. Byli jsme skvělá parta, bydleli jsme uprostřed toskánských vinic a po focení se vždy večer sešli u večeře a skvělého vína,” vzpomíná zasněně Procházková, kterou někdy označují - díky výraznému nosu - za mladší verzi Terezy Maxové.

Modelka ocenila možnost odpočinku po focení, neboť pro ni byla cesta do Itálie náročná. „Cestovala jsem v den odjezdu z Žiliny od manžela, takže jsem za čtyřiadvacet hodin navštívila čtyři státy - Slovensko, Českou republiku, Rakousko a Itálii,” směje se Veronika.

Za objektiv fotoaparátu se postavil uznávaný fotograf Standa Merhout, působící zejména ve Spojených státech. Naposledy jsme o něm informovali v souvislosti s focením Evy Herzigové pro českou mutaci magazínu Harper's Bazaar.

„Veronika byla na některých záběrech za Popelku a jinde zase jako femme fatale. Byla opět skvělá a ostatní modelky rovněž,“ libovala si Rajská.

Reklama

Další články

Načítám