Hlavní obsah
Článek

V první polovině 90. let snad neexistovalo rádio, v jehož repertoáru by chyběly písně britské kapely Take That. Generace fanynek, která na nich vyrostla, má dnes zcela jiné starosti než vylepování plakátů svých idolů po pokojíčku, a stejně tak se léta projevila i na samotných zpěvácích.

Populární kapela funguje ve zredukované sestavě dodnes, ale její publikum značně prořídlo. Z věrných posluchaček jsou již maminky, a ty už při pohledu na kluky z Take That neomdlévají. Většina z nich by je dokonce ani nepoznala.

Když Gary Barlow, Mark Owen a čerstvý ženáč Howard Donald zavítali v Londýně na premiéru filmu Kingsman: Tajná služba, fungovali spíše jako zpestření než hlavní hvězdy společenské akce. Na zpěvácích se čtvrtstoletí pochopitelně podepsalo, což nejvíce odnesl dříve subtilní Mark, který se výrazně zakulatil.

Trojice nejvytrvalejších členů se snaží ze zlatých časů kapely těžit dodnes. Chlapecká sestava se rozpadla v roce 1996 po odchodu Robbieho Williamse (50). Po obnovení skupiny v roce 2006 se Robbie k bývalým kolegům dočasně vrátil na koncertní turné, loni kariéru ukončil i Jason Orange.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám