Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má sice skoro stejně starého syna jako vnučku, ale to mu nebrání v tom, aby chtěl vlastními silami rodinu ještě rozšířit. Herec Jan Šťastný (58) se svěřil, že by se dalšímu přírůstku nebránil, a to, že už překročí padesátku, mu v tom nebrání. "Já krizi středního věku nepociťuji," řekl.

Otcovské povinnosti přitom nezanedbává, a sotva tak zvládl dorazit na večírek seriálu Všechny moje lásky, v němž hraje a který se bude uvádět na obrazovkách od 25. ledna. "Nevěděl jsem, jak stihnu dorazit. Bára odjela hrát mimo Prahu a já měl na starosti syna, tak jsem sháněl hlídání," svěřil Šťastný, jenž je ženatý s o dvacet let mladší kolegyní Bárou Petrovou.

Mladšímu synovi Ondřejovi byly v listopadu tři roky, Starší Jan, díky kterému se stal půl roku před narozením syna dědečkem vnučky Valentýnky, je čtyřiadvacetiletý. "Ale tím jsem neskončil," ujistil o svých úmyslech herec, který by si přál ještě holčičku. Jen na žert jednoho z přítomných, zda nechce každému dítěti dopřát luxus jiné matky, nereagoval nadšeně. "Tak dobrodružnou povahu ani tolik peněz nemám," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám