Hlavní obsah
Článek

Ze seriálového syna Davida Hasselhoffa, kterého v Pobřežní hlídce ztvárnil Jeremy Jackson, vyrostla pěkně problémová celebritka. Z celkem roztomilého Hobieho Buchannona nezbylo vůbec nic. Dnes čtyřiatřicetiletý herec a zpěvák má za sebou i drogovou minulost. V lepším světle se chtěl předvést v britské verzi šmírácké reality show Celebrity Big Brother, jenže odešel po pár dnech zahanbený s nálepkou opilce a hulváta.

Hned v začátcích soutěže se herec opil koktejly a v bujaré náladě roztáhl župan britské glamour modelky Chloe Goodman, pod nímž byla nahá. Plačící modelce se posléze za své chování omlouval, ale přesto dostal od vedení vyhazov a v pořadu tím skončil.

Jackson po letech přiznal, že s drogami měl potíže už během natáčení Pobřežní hlídky. Poté, co byl zatčen v metamfetaminovém deliriu, konečně podstoupil léčbu. Čistý je prý od roku 2000. V roce 2008 bylo zveřejněno jeho erotické video se Sky Lopez a roku 2011 byl součástí pořadu Celebrity Rehab with Dr. Drew, kde se léčil ze závislosti na steroidech. O rok později se oženil se svou dlouholetou přítelkyní Loni Willison, vydrželo jim to dva roky.

Reklama

Další články

Načítám