Hlavní obsah
Článek

Oscarový režisér Jiří Menzel (†82) sice před časem prohlásil, že žádného potomka si počít nepřeje, aby mu snad, nedej bože, nepředal kvůli svému vysokému věku špatné geny, přesto mu ale manželka Olga Menzelová (46) už brzy porodí dítě. „Je hrozně šťastný,“ potvrdila Super.cz jeho dlouholetá spolupracovnice Míla Řádová.

„Jiří říkal, že se o tom veřejně vůbec nechce bavit, ale povolil mi, že když se bude někdo ptát, abych oznámila tu jednu větu, jak je šťastný a těší se,“ přidala stručně Řádová.

Tu jsme kontaktovali kvůli tomu, že se šoubyznysem začala šířit spekulace, zda Olga neporodila v naprostém utajení již v úterý. „Jiří Menzel se otcem teprve stane. Ta zpráva asi nebude pravdivá, to by mi určitě řekl. Je ale pravda, že určitě nebude chtít, aby někde někdo Olinku z novinářů naháněl,“ dodala Řádová.

Kolegyně Menzelové na rozdíl od Řádové informaci nechtěla vůbec komentovat. „Jediné, co jsem vám mohla říct, bylo to, že manželé Menzelovi očekávají potomka. Nic dalšího nebudu ani potvrzovat, ani vyvracet,“ sdělila Hana Tietze.

Reklama

Další články

Načítám