Hlavní obsah
Článek

Sousedovic syna Filipa (†16) měla doučovat angličtinu, místo toho se s ní učil základy erotiky! Manželka Zdeňka Pohlreicha (67) podle všech zatím dostupných informací před sedmi lety údajně navázala intimní poměr s chlapcem, který by mohl být jejím synem. Snímky jejich vášně nedávno unikly na internet. A šušká se o tom, že tragicky zesnulý hoch nebyl jediným neplnoletým mládencem, s nímž neměla jen čistě profesní vztah!

Zdeňka Pohlreichová (42), dříve Gruberová, byla v těch letech učitelkou základní školy v Dolních Břežanech, zároveň byla sousedkou tehdy patnáctiletého chlapce v pražské Libuši a kamarádkou jeho matky. A že se studentem prožila poměr, se ani netají.

„Vztah jsem s ním měla, ze školy jsem odešla, protože jsem sehnala lepší práci. Trvalo to asi tři měsíce,“ tvrdí nyní Pohlreichová podle Extra, které informaci zveřejnilo. Brání se tím tvrzení webu, že ze školy po tiché ústní dohodě musela odejít poté, co se mělo provalit, že Filip zdaleka nebyl jediným objektem jejího zájmu. To manželka krále českých kuchařů odmítá. Existují prý ale záběry, na nichž je i s jiným mladíkem. Kdo tedy mluví pravdu?

Filip o pár měsíců později po ukončení vztahu, jenž mu kamarádi z party, kteří se s paní Zdeňkou také dobře znali, nepokrytě záviděli, zemřel v Praze 9 pod koly tramvaje. Až nyní vyšly najevo záběry ze společných intimností s nynější manželkou Zdeňka Pohlreicha. Chce jim snad někdo narušit manželství?

Reklama

Další články

Načítám