Hlavní obsah
Článek

Určitě ano, zase tak moc se nezměnila. Jen nepůsobí tak přísně jako v pořadu Nejslabší! Máte padáka!, který moderovala (a i tam to byl jen styling) a díky kterému si vyzkoušela, jaké je být televizní hvězdou. Pořad se vysílal asi dva a půl roku.

I když si zahrála v několika seriálech i filmech, věnuje se Zuzana Slavíková (49) především divadlu. Je členkou souboru Divadla pod Palmovkou, jež nedávno uvedlo premiéru hry Celebrity se Slavíkovou v hlavní roli. „Zachycuje vzestup a pád jedné tzv. celebrity. Nechává nahlédnout do světa osobností a vidí nejen ty zajímavé a zábavné momenty, ale i ty dojemné až dramatické. Je to inscenace, která mě chytla a moc se mi líbí. Je ze současnosti a ze života, takže si v ní diváci najdou problémy i radosti, které třeba sami prožili,“ uvedla herečka, která doufá, že se soubor zase brzy vrátí do svého divadla. V roce 2013 jej poničila povodeň a divadlo kvůli zdlouhavým úřednickým schvalovacím procesům stále není zrekonstruované.

„S našimi hrami vystupujeme pokaždé někde jinde, jednou v Divadle ABC nebo v Divadle v Dlouhé, jindy třeba ve Švandově divadle, v Rock Café (tam měla na sklonku minulého roku premiéru další novinka Dva ubohý Rumuni, co mluvěj polsky - pozn.) nebo v Divadle Komedie. Jsme samozřejmě zvyklí na naši scénu a zázemí, ale musíme se přizpůsobovat jinému prostředí. Některé inscenace například nemůžeme hrát vůbec. Ale snad se to změní a vrátíme se tam, kde to známe,“ doufá Slavíková.

Hra z pera Petera Quiltera měla premiéru v posledně zmiňovaném Divadle Komedie.

Reklama

Další články

Načítám