Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roztomilý chlapeček na fotce patří k našim nejtalentovanějším fotbalistům. Defenzivní záložník pražské Sparty a české fotbalové reprezentace začínal s fotbalem u konkurenční Slavie, kde však mezi dospělými odehrál pouhou minutu.

Ještě předtím, než začal válet za nejslavnější český fotbalový klub, získal titul se Slovanem Liberec. Na hřišti patří k vůdčím typům, neuhne z jediného souboje, v soukromí je známý tím, že aktivně podporuje charitu a patří k velkým znalcům módy, na kterou si po vzoru zahraničních fotbalových hvězd velmi potrpí.

Fotbaloví fanoušci jistě už vědí, že klučinou na fotce je Lukáš Vácha (25), který momentálně polyká tréninkové dávky, aby byl na jarní část fotbalové sezony opět v perfektní formě.

Známý fotbalový módeman si mimo hřiště potrpí nejen na perfektně sladěné outfity, ale samozřejmě i účesy, což má společné s největšími fotbalovými milovníky módy Davidem Beckhamem a Cristianem Ronaldem.

Obletovaný záložník a věčný pohodář se nedávno stal tváří kalendáře Nadace Zdeňka Milera, jehož výtěžek poputuje na Dětské krizové centrum.

Dámy, které se spíše než o fotbalové zápasy zajímají o to, jak fotbalisté vypadají, když si sundají dres, jistě v kalendáři potěšil pohled na Lukášovo potetované sexy tělo. Všechny fanynky tohoto sympatického fotbalisty, jenž na hřišti soupeři nic nedaruje, mají ale smůlu, protože Lukáš už více než rok žije s krásnou přítelkyní Markétou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám