Hlavní obsah
Článek

Teprve čtrnáctiletá pop-rocková hvězdička Eva Matějovská, která v posledním ročníku ankety Český slavík utrhla 32. místo a několikrát bodovala v hudební soutěži Česko zpívá, zažila předevčírem hodně krušné chvilky.

Včera večer měla Eva v Berouně poprvé zpívat na akci Nejúspěšnější sportovec roku 2014 a zahájit tak šňůru dvaatřiceti vystoupení po celé republice. Místo toho však skončila na nemocničním lůžku.

„V neděli odpoledne jsme jeli ke strejdovi a tam mě začalo pobolívat břicho. Když jsme se vrátili domů, cítila jsem se čím dál hůř. Tak mě večer rodiče odvezli do nemocnice, a tam mi ještě v noci museli operovat akutní zánět slepého střeva. Hned mi bylo jasné, že budu muset škrtnout alespoň dva týdny ze svých vystoupení. Hrozně jsem to obrečela,“ řekla Eva po probuzení z narkózy.

Teď už je Eva se svým osudem smířenější. „Na Facebook mi píše spousta fanoušků, abych se brzy uzdravila, za což jim moc děkuju. Letos jsem se stala patronkou Nadačního fondu Jonášek, který pomáhá onkologicky nemocným dětem, tak si uvědomuju, že jsou na světě horší věci než jen jedno pokažené turné,“ dodala mladičká zpěvačka, která doufá, že se do rozjeté akce vrátí už 22. ledna v Ústí nad Labem.

Reklama

Další články

Načítám