Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Říkáte si při pohledu do zrcadla, že takhle už to opravdu dál nejde a že se svými nadbytečnými kily musíte něco udělat? Přestaňte vzdychat a raději vyzkoušejte tipy, které vám pomohou. Do léta budou vaše nepěkné tukové polštářky pryč.

Nevažte se každý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Asi téměř všichni bychom chtěli výsledky vidět už za několik dní. A není se čemu divit, ale tím, že budete každý den stoupat na váhu, své hubnutí neuspíšíte. Naopak si tím můžete přivodit černé myšlenky. Pamatujte – maximálně jedno vážení – ve stejnou dobu – za 3 dny bude rozhodně stačit. Pokud vás i přesto přepadne demotivace, obraťte se na odborníky, kteří vám pomohou.

S KetoDiet hubnou i známé osobnosti!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Říká se, že dieta je spíše doménou žen. Jakub Smolík, který je teď opravdu ve formě, k tomu dodává: „Vždyť je jedno, jestli hubnete sportem nebo dietou. Hlavně, že se cítíte dobře. Ideální je kombinace sport-dieta.“ Kromě sportu proto zařadil Jakub Smolík do svého života i velmi oblíbený program proteinové diety KetoDiet. Díky tomu všemu zhubnul 12 kilogramů! Jak si vedli další klienti KetoDiet? Na to se můžete podívat sami.

Ověřená dieta, rychlé výsledky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybíráte funkční dietu? Pak vybírejte pečlivě a poslechněte si nejen doporučení kamarádek, rodiny či známých. Proteinová dieta KetoDiet je ryze českou dietou, která se kromě nadšených reakcí klientů a skvělých výsledků navíc pyšní i vysokou kvalitou produktů, které jsou certifikované nejpřísnějšími normami ISO. V široké nabídce KetoDiet najdete proteinová jídla, která navíc obsahují veškeré potřebné vitamíny, minerály, ale také zdraví prospěšné Omega 3 mastné kyseliny.

Proteinové nápoje, nebo omelety?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejvyhledávanějšími proteinovými produkty KetoDiet jsou proteinové nápoje. Nemusíte se bát, že je pití proteinových nápojů jednotvárné – vybírat můžete z 15 rozmanitý příchutí od vanilky přes hrušku, ananas, karamel, malinu, granátové jablko a další. Jestli si ale na pití nápojů nepotrpíte, má pro vás KetoDiet připravené chutné omelety v příchutích slanina, sýr a hříbek nebo syté polévky. K snídani si pak můžete dopřát jablečno-skořicovou kaši a ke svačince proteinové tyčinky. Velkou výhodou těchto jídel je, že se dají obvykle kombinovat s nejrůznějšími druhy zeleniny a perfektní večeře nebo oběd je na světě.

Další články

Načítám