Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Phil Collins si sice na svou první vlastní dceru počkal až do osmatřiceti, o to pyšnější ale na ni musí být. Pětadvacetileté Lily se daří, na co sáhne. Nejenže před kamerou se objevovala už ve dvou letech, své články publikovala v několika magazínech a má za sebou už i pár úžasných filmových příležitostí, ale rovněž na poli modelingu si nedělá ostudu. Naposledy si od filmu odskočila nafotit kolekci značky Barrie Knitwear na jaro a léto 2015.

Milovníci novodobých zpracování pohádek už ji jistě zaregistrovali jako Sněhurku vedle Julie Roberts. Filmový kritik Robbie Collin ji přitom popsal výstižně: „Má rozkošnou, senzační, téměř perfektní tvář pro plátna kin. Je jako Audrey Hepburn s obočím Liama Gallaghera.“

Právě husté obočí je pro sympatickou brunetku typické. Spolu s modelkou Carou Delevingne patřila mezi průkopnice tohoto současného trendu.

Vidět ji můžete i v dalších filmech jako Zrození šampióna, Stuck in Love, Mortal Instruments: Město z kostí či v hlavní roli v romantické komedii S láskou, Rosie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám