Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se před sedmi lety potkala s Bradem Pittem (60), věnoval jim veškerou péči, jak se na správného dospěláka sluší a patří. S dvanáctiletými dvojčaty Barborou Černou a Luckou Černou, která s ním v Praze natáčela reklamu pro zahraničního mobilního operátora, blbnul jako malý kluk. I Angelina Jolie (48) prý byla velmi příjemná. Dnes by jim při jejich kráse asi spíš prohnala hlavou kulku, než aby jim dovolila se přiblížit k manželovi!

Dívkám tehdy bylo dvanáct a natáčení braly jako ohromnou srandu. Se snad nejpopulárnějším mužem planety si ani neudělaly společnou fotku. Nebraly ho jako hvězdu, ale jako anglicky mluvícího o něco staršího kamaráda. „Do blízkosti Brada jsme mohly opravdu jen my děti. Hodně si s námi povídal, hrál s námi míčové hry. Byl strašně milý,“ vzpomínají slečny, které by dnes už byly asi pro Angelinu nebezpečnou konkurencí. Však také vypadají dost podobně jako Jolie, jen v mladším provedení.

Dokazují to i fotky, které nedávno společně udělaly. „Lucku jsem poznala, když se mi přihlásila na základě mé veřejné výzvy. Mezi 320 děvčaty mě zaujala na první pohled. Uchvátila mě nejen svou krásou, ale i pokorou a velmi milým a skromným vystupováním. S produkčním týmem jsem ji i se sestrou Bárou pozvala na první lednovou sobotu, fotili jsme v exteriéru na hřbitově, což se setkalo s kontroverzními reakcemi. Byla velká zima a obě pózovaly jen ve společenských šatech. Přesto byly statečné a chovaly se profesionálně. Jen mimo záběr se klepaly jako osika, při samotném focení na sobě nedaly nic znát,“ chválí dvojčata Petra Kropáčová.

V ateliéru pak vznikla další série snímků a již zahřátá děvčata tým bavila svým zpěvem. „Obě se věnují herectví a mají i velký pěvecký talent. Jednou z nich budou velké hvězdy,“ dodala o kráskách, které jsou zamilované a chystají se letos maturovat, fotografka.

Reklama

Další články

Načítám