Hlavní obsah
Článek

Herečka Jessica Alba si i v pokračování kultovního snímku Sin City z loňského roku, které nese podtitul Ženská, pro kterou bych vraždil, zahrála striptérku Nancy. Podívejte se, jak záběry z pódia vznikaly...

Zatímco ve filmu Alba tančí v nočním podniku plném lidí, ve skutečnosti se natáčelo ve studiu za přítomnosti pár spoře oděných slečen, ale s početným osazenstvem z řad štábu. Kdo by se také o tuhle podívanou nechal ochudit.

Dnes třiatřicetiletá máma dvou dcer (šestileté Honor a tříleté Haven), má stále postavičku jako lusk, což ve spojení s jejím pohybovým nadáním jen dokazuje její nenahraditelnost v této roli. Režisérské duo Robert Rodriguez a Frank Miller mělo rozhodně při výběru šťastnou ruku.

Možná se nechali inspirovat hudebním filmem Honey, kde Alba využila naplno své taneční umění. Snímek sice ztrhala kritika, ale u diváků bodoval. A právě dva roky poté přišel zlomový bod v podobě filmu Sin City, kde se její striptýzové scény staly podobně kultovní jako kdysi Sharonino přehazování nožky přes nožku v Základním instinktu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám