Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Z udílení Zlatých glóbů sice Keira Knightley (39) odešla s prázdnou, ale přesto ji měli fotografové v hledáčku častěji než vítěze prestižních cen. Šlo totiž o první veřejně vystoupení britské herečky od chvíle, kdy se v médiích objevily informace o jejím těhotenství.

Keiru na slavnostní ceremoniál doprovodil manžel James Righton, s nímž založila rodinu. Filmová hvězda opět vsadila na módu inspirovanou dávnými časy a předvedla se v šatech, které působily jako z počátku minulého století. Nastávající maminka si oblékla outfit zdobený krajkou a motivy motýlů a ptačích pírek, který jí dopřával v oblasti bříška volnost a nenápadně tak upozornil na její požehnaný stav.

Na Zlatý glóbus byla Keira Knightley nominována už potřetí, ale ani letos si cenu neodnesla. Po filmech Pýcha a předsudek a Pokání neuspěla ani s Kódem Enigmy, stejně jako Benedict Cumberbatch. Toho však může těšit podobná „cena útěchy“ jako jeho filmovou kolegyni. Také on se v nejbližších měsících dočká svého prvního potomka, jehož mu porodí snoubenka Sophie Hunter.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám