Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když zpěvačku Hanu Hegerovou (†89) začátkem prosince hospitalizovali po srdeční a mozkové příhodě ve Všeobecné fakultní nemocnici na pražském Karlově náměstí, národ se s ní už pomalu loučil. V jejím věku bývá takový stav osudný. Zpěvačka má ale nečekaně tuhý kořínek.

I když se ani lékaři, nejprve na anesteziologicko-resuscitačním oddělení, a poté i na dalších, na její zdravotní stav příliš optimisticky nenahlíželi. Uvedli ji do umělého spánku a čekalo se, jak organismus staré dámy zareaguje, a zda bude bojovat. Po týdnu se ji pokoušeli probudit, ale pouze na krátký čas a znovu ji do umělého spánku uvedli.

Nyní už ale zpěvačka ARO opustila a už je v ústavní léčbě, kde se dává postupně dohromady a znovu se pokouší i chodit. "Babička je na tom mnohem lépe. Chodí a rozhodla se život nevzdat. Měli jsme o ni strach, ale má tuhý kořínek," řekl Nedělnímu Blesku zpěvaččin vnuk Matouš Heger.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám