Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cindy Crawford (45) vynikala v nejslavnější éře topmodelek přelomu devadesátých let mezi Naomi Campbell, Claudií Schiffer, Lindou Evangelistou, Christy Turlington či Elle MacPherson svou ženskostí a svůdnými křivkami. Její tělo totiž nikdy nebylo nepřirozeně vyhublé. Jejím poznávacím znamením byla také piha nad rtem. Přestože je to skoro třicet let, co Cindy působí v modelingu, její figura vypadá stále božsky. Dokázala to během focení nové kampaně pro obuvnickou značku Deichman v ulicích New Yorku.

Crawford začala s modelingem v 16 letech. Dnes pětačtyřicetiletá matka dvou dětí nezapomněla nic ze sexy póz a rajcovních pohledů, kterými dřív ohromovala muže všech věkových kategorií. Naopak. Během úterního focení se pořádně rozproudila a ve fialových minišatech, černé kožené bundičce a šedých semišových šněrovacích botkách na vysokém podpatku dokázala, že do starého železa ještě rozhodně nepatří.

Americká kráska, jež ukončila aktivní kariéru modelky v roce 2000, se nechala slyšet, že je jí líto dnešních modelek, pro které je mnohem těžší dostat se na vrchol. Řekla, že dívky v časopisech jsou stále drobnější a nemohou si dovolit křivky svých předchůdkyň.

„Právě jsem viděla reklamu v časopise s Taylor Swift a pomyslela jsem si, jak je v současné době pro modelky těžké získat práci. Často musíte umět zpívat a hrát. Nezdá se mi, že je dnes moc práce vyloženě jen pro modelky,“ řekla Crawford.

Reklama

Další články

Načítám