Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V srpnu to bylo pět let, kdy se stal student tělovýchovné fakulty vítězem soutěže mužské krásy a tím pádem Mužem roku. Den po vyhlášení jej ale při skoku do rybníka potkal těžký úraz a lékaři nedávali šanci nejen tomu, že bude někdy chodit, ale obávali se, že nebude hýbat ani rukama.

Martin se ale úporným cvičením snažil tak, že je dnes přes svůj hendikep aktivním mladým mužem, jehož v rozletu nebrzdí ani invalidní vozík, na němž skončil. Ruce více méně rozpohyboval, sportuje a také začal podnikat.

"Díky mému omezení vím, že je velmi složité najít kousky oblečení, které by byly pro vozíčkáře pohodlné a zároveň slušivé. To, že jste na vozíku, neznamená, že nechcete vypadat dobře," míní Martin. Dal se dohromady s návrhářem Pavlem Filandrem a spolu navrhují oblečení.

"Už jsme byli vybírat látky na oblečení pro vozíčkáře, které jsme s Pavlem navrhli a budeme ho prodávat. Jedná se o oblečení se speciálním střihem a uzpůsobené pro vozíčkáře, máme pánskou kolekci, kalhoty, kraťasy, sako, oblek, košili," vysvětlil Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám