Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dannie, která je považována za českou Adele, je jednoznačně prostorově nejvýraznější zpěvačkou u nás. Pyšní se ňadry číslo 7 a málokdo se jí dokáže dívat jinam než do výstřihu. Oblečená kvůli nadváze chodí převážně v černé barvě. V plavkách jste ji ale ještě neviděli. Poprvé vám tento pohled nabídneme.

Dannie vyrazila do spa resortu, kde se bude deset dní pod dohledem lékařů a týmu odborníků pokoušet zhubnout. První tři dny ji ale nejdříve čekal relax. Užívala si ve vířivce, v sauně a v dalších prostorách luxusního spa.

"Od pondělí mi začne tvrdý režim. Tak si užívám. Můj největší problém je, že miluju sladké. Sním klidně tři čokoládové tyčinky denně. Vím, že tohle je první, co bude muset jít stranou. Teď na to ale ještě nechci myslet. Dám si poslední vínečko, sladkou snídani, užiju si wellness, a pak začne tvrdá desetidenní dřina." prozradila Super.cz Dannie. "Budu podstupovat hubnoucí program podle podrobného rozboru krve. Chci se hlavně cítit líp a v létě si moct obléknout kraťásky," dodala Dannie.

Reklama

Další články

Načítám