Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První obrovský úspěch světové vítězky nejprestižnější modelingové soutěže Elite Model Look 2014 Barbory Podzimkové na sebe nenechal dlouho čekat. Svou vůbec první zahraniční módní story nafotila pro italskou Vogue, která je nazývána módní biblí.

Focení pro tento titul je snem mnohých profesionálních modelek, o to větší je to úspěch pro teprve patnáctiletou rodačku z Příbrami. Než se Bára zúčastnila národního finále Schwarzkopf Elite Model Look, které se konalo v září na Pražském hradě, věnovala se tato studentka příbramského osmiletého gymnázia aktivně plavání, teď se ocitla v módním nebi.

"Focení jsem si moc užila a jsem ráda, že se focení zúčastnili i další finalistky a finalisté ze světového finále. Je pro mě také ctí, že jsem měla možnost se osobně potkat s ikonickou šéfredaktorkou Vogue Italia Francou Sozzani," svěřila Bára, jejíž kariéru lze sledovat i na jejím oficiálním facebookovém profilu Barbora Podzimková Official.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám