Hlavní obsah
Článek

Prokázáno! Je jedno, jestli se nakazíte od domácího mazlíčka, na nějaké návštěvě nebo ze zeleniny. Pravdou ale je, že člověk je inkubátorem stovkám druhů cizopasníků. Poskytuje jim výživu i teplo. Parazit přitom tráví určitou fázi svého života asociován v lidském organismu a žije na jeho úkor. Některé druhy nemilosrdně atakují náš imunitní systém a na obranu před běžnými nemocemi nám pak chybí energie.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Možná právě vás trápí běžné, avšak nepříjemné a stále se opakující zdravotní potíže. Může jít o náhlé alergie, bolesti kloubů, zubů, očí a také pocity únavy a podrážděnosti. Podle výzkumů je nežádoucími organismy infikováno až 80 % populace. To jsou čtyři lidé z pěti. Jak velká jste rodina? Drtivá většina z nás však o tom vůbec nemá ponětí. Pokud jste podle lékaře zdraví a přitom se tak vůbec necítíte, je velmi pravděpodobné, že mezi ně patříte. V určitých obdobích se totiž paraziti přemnoží a ke svému životu uvnitř nás potřebují větší množství energie. Pravidelně vás trápí nevysvětlitelná únava? Skoncujte s tím!

Červi mohou zničit život dítěti i matce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vědci prokázali výskyt parazitů nejen v tenkém a tlustém střevě, ale také ve svalech, v kloubech, v mozku a v očích. Jejich larvy se přitom zabydlují ve většině našich orgánů. Toxoplasma gondii je noční můrou všech matek. Jejím definitivním hostitelem jsou kočky, mezihostitelem se však stává člověk. Tento prvok způsobuje toxoplazmózu, která může být při infekci těhotné ženy dokonce příčinou narození hendikepovaného dítěte a u mužů neplodnosti. Studie přitom prokázaly, že toxoplazmózou onemocní jednou za život téměř každá kočka.

Vyžeňte parazity a buďte v klidu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přemnožení parazité uvnitř vašeho těla se ve vašem organismu většinou adaptují natolik, že jsou pro imunitu doslova neviditelní. Jak ale bojovat s něčím, o čem nevíte? Řešením je vhodný preventivní prostředek na detoxikaci a odčervení. Doporučujeme volně dostupný a 100% účinný přírodní přípravek Wurm-Ex. „Tento doplněk stravy byl vyvinut především proti všem externím agentům,“ vysvětluje PharmDr. Milan Krajíček, který se na vývoji Wurm-Ex podílel.

Do nového roku s novou energií

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zvyšte svou obranyschopnost a nenechte dále sebe a své blízké okrádat o životní energii. Speciální kapsle s postupným uvolňováním v kombinaci s účinnými látkami jsou šetrné ke střevní mikroflóře a zároveň zvýší vaši obranyschopnost vůči všem nežádoucím vlivům. Využijte momentální dostupnost omezeného počtu kusů, které jsou za zvýhodněnou cenu v rámci klinické studie. Poštovné nad 1000 Kč zdarma, záruční doba je 2 roky.

Další články

Načítám