Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) připravuje nový klip k písničce O pravdě a jednu z hereček si vybral trochu netypicky. Jeho milenku ztvární fanynka, kterou sehnal na internetu.

„Hledali jsme ve fanklubu sto lidí, kteří by si zahráli komparz na jako koncertu. A mimo jiné jsme na Facebook dali také inzerát, že sháním milenku. Na pár sekund. Přihlásilo se hodně krásných žen, ale museli jsme vybrat jednu. Dostal jsem na výběr z deseti. Nakonec se o to ale stejně postarali kluci ze štábu, protože je zajímalo, jak bude vysoká a aby se tam hodila,“ popsal Ztracený, jak přišel ke své chvilkové milence, o níž však moc neví. „Je taková hodně mlaďounká, ale to milenky mají být, ne? Nevím, kolik jí je, ale přes osmnáct snad jo,“ doufá zpěvák. Partnerku, která ho podvádí, a on zase ji, hraje Eliška Křenková.

Píseň se jmenuje O pravdě, což může evokovat sluníčkový text, je to ale naopak, je o nevěře. „Je to spíš o tom, co je v dnešní době už bohužel běžné. Lidi se podvádí, někteří odejdou, jiní to přejdou. Na hudbě a textaření je krásné, že se dá zpívat o všem a nemusí to člověk ani zažít. Ale samozřejmě, tohle si zažil snad každý,“ připustil Ztracený.

Partnerkou v soukromém životě má být Markovi Ztracenému herečka Sabina Laurinová (52). Ani jeden to však nepotvrdil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám