Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve své době jedna z nejobsazovanějších hereček Hollywoodu, jejíž doménou byly romantické filmy, při nichž jedno oko nezůstalo suché, asi sází na přirozenost i s postupujícím věkem. Nedávno se Meg Ryan (53) v New Yorku dostavila na speciální promítání nového filmu s Reese Witherspoon Divočina bez sebemenšího náznaku líčení.

Onoho večera si nejlépe rozuměla s americkým spisovatelem, režisérem a nezávislým filmařem Noahem Baumbachem, s nímž také zapózovala před fotografy. Hereččina tvář už ale zdaleka není tak svěží jako dřív. Jako jedna z mála slavných žen skutečně vypadá na svůj věk a jde proti hollywoodskému proudu.

Není vyloučeno, že herečka ze snímků Město andělů, Samotář v Seattlu či Když Harry potkal Sally bude ještě jednou kráčet svatební uličkou. Zatímco v létě se psalo o rozpadu jejího tříletého vztahu s o deset let starším rockerem Johnem Mellencampem, dlouho to bez sebe nevydrželi a na podzim to zase dali dohromady. Zpěvák se podle prosincového vydání časopisu Closer s herečkou chystá lásku stvrdit manželstvím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám