Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šoubyznys má nové nejlepší kamarádky. Staly se jimi holky z ‚vlivných kruhů‘ Cara Delevingne (31) a Kendall Jenner (28). Obě toho mají dost společného, ačkoli Cara vyrůstala v Londýně a Kendall v Kalifornii. Na přehlídkovém mole se potkávaly tak často, že si padly do noty a teď se od sebe skoro nehnou na krok.

Ve středu si daly od práce oraz a šly se projít do parku Runyon Canyon v Los Angeles a kdo neměl silné rozpoznávací schopnosti, prošel okolo nejvyhledávanějších modelek současnosti bez povšimnutí.

Sympatické je, že na to, v jakém luxusu obě vyrůstaly, nemusejí být za každých okolností jako ze žurnálu. Kendall je součástí rodiny, která se už několik let objevuje na amerických obrazovkách v reality show Keeping Up with the Kardashians, a Cara má dokonce aristokratické předky.

Modelky se přátelí rovněž s návrhářem Karlem Lagerfeldem, kterému před měsícem kráčely ruku v ruce na jeho přehlídce značky Chanel v Salzburgu.

Reklama

Další články

Načítám