Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marilyn Manson opět odkryl detaily ze svého soukromí a hovořil o pohlavním životě. Šestačtyřicetiletý hudebník prohlásil, že má sex minimálně pětkrát denně, provozuje ho ale ve tmě a také si nikdy u toho nesvléká spodní prádlo. Aby stihl vyběhnout oblečený, kdyby náhodou začalo hořet.

Manson randí s fotografkou Lindsay Usich, s níž je prý moc rád v posteli. Souloží pětkrát denně, ale mají zhasnuto a zatemněno. Marilyn je totiž plachý muž a stydí se. Nedávno prý s přítelkyní vytvořili nový osobní rekord, když měli sex během jediného dne desetkrát.

„Jsem prostě velmi plachý, bez ohledu na to, co si vy představujete. Mám fobii, že začne hořet dům a já nechci být zcela nahý,“ vysvětlil rocker, proč má sex zásadně ve spodním prádle. Zpěvák nosí černé spodní prádlo a také povlečení v posteli preferuje zcela černé.

„Mám doma speciální lampu, která zobrazí sperma či cokoli jiného, a Lindsay ji používá na mé spodní prádlo, aby viděla, jestli jsem dělal něco neřestného, když jsem byl venku. Tak jsem jí jednou řekl: ‚Hlupáčku. Mohl bych si vyměnit spodní prádlo. Jak bys to zjistila?‘ A ona odpověděla: ‚Protože ty si nikdy neměníš spodní prádlo.‘ Na to jsem řekl: ‚To je pravda. Chytrá odpověď,‘ “ dodal v rozhovoru pro časopis Rolling Stone Manson, jehož exmanželkou je nejslavnější burleska Dita Von Tees.

Reklama

Další články

Načítám