Hlavní obsah
Článek

Na herce Neila Patricka Harrise byste momentálně mohli narazit na havajských plážích. Na ostrovy, které bývají označovány za ráj na zemi, odcestoval s manželem Davidem Burtkou a jejich dvojčaty, které v říjnu slavily již čtvrté narozeniny. Je vidět, že syna Gideona i holčičku Harper vede táta Neil hned od brzkého věku k vodním sportům. Troufnul si s nimi dokonce i na paddleboarding.

Užívat si dovolenou s nimi však odjel i filmař David Furnish, který se svým partnerem Eltonem Johnem rovněž nedávno posvětili jejich 22 let trvající vztah manželským slibem. Ani Furnish nemohl jejich dítka o krásy Havaje ochudit. S dvojčaty jejich nejlepších přátel si skvěle rozumí hlavně malý Zachary, kterému jsou také čtyři roky. Mladšímu Elijahovi jsou čerstvě dva. Děti oběma párům odnosily náhradní matky.

Jednačtyřicetiletý komediální herec, jenž si za roli nenapravitelného sukničkáře Barneyho Stinsona vysloužil čtyři ceny Emmy, možná pobytem nabírá nové síly, jelikož bude už příští měsíc v losangeleském Dolby Theatre uvádět 87. ročník předávání Oscarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám