Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnější burlesky na světě není... Dita Von Teese si neohrozitelně hájí svou výsadní pozici v této branži celá léta. Rozená Heather Renée Sweet z michiganského Rochesteru v sobě mísí anglické, skotské, německé i arménské předky a není pochyb, že tenhle mix se mimořádně povedl. Dvaačtyřicetiletá umělkyně s tváří křehké Sněhurky a tělem sexsymbolu přidala před časem ke svým profesím, které čítají tanečnici, modelku, kostýmní výtvarnici a herečku, i navrhování spodního prádla a stejně jako ve všem, na co sáhne, slaví úspěch.

Její vlastní řada prádla nese název Von Follies a na trhu se objevuje už od roku 2012. V galerii si můžete prohlédnout její nejnovější řadu, ke které si jako vždy stála hlavním modelem.

Kráska s alabastrovou pletí, která se během svých vystoupení koupe v obří sklence ‚koktejlce‘ a měla za manžela bouřliváka Marilyna Mansona, dosáhla neuvěřitelných tělesných tvarů pravidelným nošením korzetu. Její pas měří pouhých 56 centimetrů, přičemž si jej šněrovačkou dokáže stáhnout až na neuvěřitelných 42 centimetrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám