Hlavní obsah
Článek

V létě jsme vás jako první informovali, že jedna z výrazných postav české verze Hotelu Paradise Klaudia Chlustinová je těhotná. Před pár dny modelka porodila dceru s váhou 2,4 kilogramů a délkou 48 centimetrů a pojmenovala ji Claudia Šubrt. Holčička nese příjmení otce, fotografa Jiřího Šubrta.

V poslední fázi těhotenství se u prvorodičky objevily komplikace, a tak musela být pět dní před porodem hospitalizovaná. „Silvestra a příchod Nového roku jsem strávila v nemocniční posteli a modlila se, aby bylo vše v pořádku,” říká Chlustinová. „I přesto, že jsem musela podstoupit císařský řez, tak porod proběhl rychle a v pořádku. Tatínek nás viděl hned po porodu, kdy mě převáželi ze sálu na pooperační oddělení,” svěřila se s čerstvými zážitky Claudia.

Glamour modelka si nyní od focení dá nějakou dobu pauzu. „V mém kalendáři je teď zcela stejná kolonka na dlouhý čas - starat se společně s Jiřím o naši milovanou Claudinku a zahrnovat ji láskou, pozorností a hlavně z ní vychovat dobrého člověka,” říká Claudie, která by ráda dceři brzy pořídila bratříčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám