Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světová média obletěly fotografie ze zbrusu nové kampaně na spodní prádlo a džíny, jejímiž tvářemi se stali zpěvák Justin Bieber a holandská modelka Lara Stone. Dvojice společně působí velice svůdně a navzdory jedenáctiletému věkovému rozdílu i přirozeně. Zatímco Bieber je dvacátník, jeho partnerka z plakátu označovaná také za ‚Bardotku nové doby‘ v prosinci slavila jednatřicet.

V černobílé reklamě je sice za hlavní hvězdu Bieber, Stone mu ale zdatně sekunduje, když se mu polonahá tiskne na záda. Justin tak mohl na vlastní kůži okusit přírodní bohatství velikosti čtyři této 178 centimetrů vysoké zrzky, která byla v roce 2012 osmou nejvíce vydělávající modelkou světa.

Menší nadšení z vydařené reklamy asi sdílejí Selena Gomez a David Walliams. Zatímco Gomez se znovu a znovu nechává obluzovat Justinovým přesvědčováním, že tentokrát už bude hodný, a dává mu další šanci, britský komik Walliams musel tentokrát jako modelčin manžel přimhouřit oko.

Reklama

Další články

Načítám