Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotograf Jan Saudek letos v květnu oslaví 80. narozeniny. Nadělil si k nim film Fotograf, který je inspirovaný jeho životem, a také se zanedlouho dočká dvanáctého potomka. Tedy alespoň jeho manželka, novinářka Pavla Hodková, která čeká holčičku Josefínu, se tohoto čísla dopočítala. Připouští však, že může být i vyšší, mluví se i o 13 či 14 dětech.

S Janem už má dva potomky - sedmiletého Matěje a šestiletou Annu-Marii. U obou porodů Jan Saudek byl a nevynechá ani ten blížící se. "Ne všechny děti jsem viděl přicházet na svět. S Pavlou to bylo počtvrté, asistoval jsem u toho a je to nejkrásnější věc na světě. Doufám, že se to povede i tentokrát," prozradil Saudek.

Pavla má termín porodu v únoru. "Cítím se skvěle. Termín mám za měsíc, ale troufám si říct, že to bude dřív. Je to intuice," dodala Pavla. Na premiéře filmu Fotograf ale v plánu porodit v rámci propagace neměla. "To by bylo dobrý. Nebo kdybych já natáhl bačkory na premiéře. Ale takovou radost nikomu neudělám," usmívá se Saudek, který byl z výkonu Karla Rodena, který ho ve filmu hraje, nadšený.

"Byl mnohem lepší než já, přesvědčivější. Gesta nevím, kde nastudoval, já už nevystupuju. Nevycházím ven, mohl bych si zlomit nohu v krčku a umřít v nemocnici na zápal plic," dodal se svým pověstným humorem fotograf.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám