Hlavní obsah
Článek

Dcera Přemka Podlahy, která byla u otce až do jeho smrti, promluvila o vztahu krále zahrádkářů se synem Pavlem. Ten tvrdil, že ho kvůli dluhu dva a půl miliónu jeho otec vydědil a léta s ním není v kontaktu. Jak to bylo doopravdy?

„Co mezi nimi bylo, je jejich věc. Vydědit ho ale rozhodně nechtěl. Naopak vím, že tátu moc mrzelo, že se mu Pavel deset let neozval. Deset let čekal, že přijde, nebo aspoň zavolá. Chtěl si to s ním všechno vyříkat. Bohužel se toho nedočkal," řekla Blesku dcera Podlahy, soukromá učitelka logopedie Petra Novotná.

Ta na rozdíl od Pavla měla s manželkou Přemka Kateřinou Kalendovou výborné vztahy. Na pohřbu zasedly v první řadě vedle sebe. Pavel usedl mimo rodinu, do třetí řady. "Vůbec nevím, že na tom pohřbu byl. S manželem a dětmi jsem seděla v první řadě vedle Kateřiny. Vedle nás neseděl," řekla o Pavlovi jeho sestra, která bratra také neviděla deset let.

„Jako by se po něm slehla zem. Nikdo nevěděl, kde žije, co dělá, jak se má. Neměli jsme na něho ani telefon. Od té doby si žije vlastním životem a rodině se vůbec neozval," dodala Petra, která bude po svém otci dědit jmění v hodnotě více jak 40 miliónů. To ji teď ale pochopitelně vůbec nezajímá. S otcem měla krásný vztah a stále se z jeho smrti nemůže vzpamatovat.

Reklama

Další články

Načítám