Hlavní obsah
Článek

Spatřit potomka hudební hvězdy Adele (35) je téměř nadlidský výkon. Dvouletý Angelo totiž patří k nejpřísněji střeženým dětem celého šoubyznysu. Jeho slavná maminka dokonce přerušila kariéru, aby svému potomkovi zajistila dostatek soukromí.

Přílet Adele do Los Angeles ale neproběhl v utajení, a zpěvačka nebyla z přítomnosti fotografů vůbec nadšená. Během pracovní cesty do USA jí totiž dělal společnost Angelo, jehož podobu znal dosud málokdo. Adele svůj malý poklad chrání a nestojí o to, aby se z jejího dítěte stala mini celebrita jako například z dcerky Kim Kardashian (43) a Kanyeho Westa.

Angelo podobu s maminkou opravdu nezapře. Zpěvačka, která je se svou plnou postavou v hudebním šoubyznysu velkou výjimkou, mu dokonce nechala narůst dlouhé vlasy, a syn je tak její dokonalou kopií z dětství.

Sběratelka hudebních cen své fanoušky překvapila, když kvůli mateřství riskovala, že se jí nepodaří navázat na mimořádný úspěch její desky 21, již vydala už před čtyřmi lety. Od té doby Adele nazpívala jen titulní píseň k bondovce Skyfall, která byla oceněna Oscarem. Její třetí deska by se měla na trhu objevit během letošního roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám