Hlavní obsah
Článek

První slavné miminko roku 2015 provází příběh, jaký by jeho slavný tatínek jednou mohl převést na filmové plátno. Toto dítě totiž přišlo na svět navzdory tomu, že se jeho rodiče spolu nikdy intimně nesblížili.

Režisér Bryan Singer se ve 49 letech stal tatínkem díky kamarádce Michelle Clunie, s níž se zná už přes 25 let. Hollywoodský filmař s ní má tak výjimečný vztah, že spolu uměle vytvořili rodičovský pár. Singer je totiž homosexuál a Clunie souhlasila, že své tělo využije k tomu, aby mu dopřála vysněné miminko.

Autor úspěšných filmů jako X-Men a Superman se vrací své kamarádce původně za tuto službu nabízel milión dolarů, ale ta mu nakonec vypomohla bezplatně s podmínkou, že budou potomka vychovávat společně. Syna pojmenovali Dashiell Julius William Clunie-Singer.

Singera by role šťastného tatínka měla očistit před nařčeními, která mu v Hollywoodu kazí pověst. Novopečený tatínek totiž čelí dvěma obviněním ze zneužívání tehdy nezletilých chlapců. Režisér se však hájí tím, že si s ním užívali dobrovolně.

Reklama

Další články

Načítám