Hlavní obsah
Článek

Je tohle vůbec možné? Když se hvězda SuperStar a bývalá herečka Ordinace v růžové zahradě Petra Pudová objevila na narozeninách Jarka Šimka (50), přítomní pánové přestali požívat alkoholické nápoje, dámy zapomněly brebentit a všechny zraky se upnuly na senzačně vypadajícího diblíka. Petra, která nedávno zažila rozchod s přítelem Markem, vypadá minimálně o sedm let mladší. A paradoxně kvůli přibývání na váze se jí zvětšila i ňadra!

„Po rozchodu jsem se zklidnila, jsem spokojená, a to se u mě vždy projeví tak, že přiberu. Mám nahoře šest kilogramů, už nejsem tak vyzáblá a i prsa se o jedno číslo zvětšila,“ pochlubila se Super.cz rozverná Petra.

Ta Jarkovi, s nímž už deset let tvoří nerozlučnou dvojici, přišla blahopřát v jen částečně vyzývavém oblečení, přesto byla hned terčem pozornosti. Není divu, že ji hned několik jejích kamarádů nosilo v náručí. „Do žádného nového vztahu se vážně neženu. Mám strašně moc práce, nevím, kam dřív skočit, zanedbávám trochu i svoje psy. Konec vztahu mi ale pomohl změnit mé priority. Dřív bych se kvůli každé hlouposti hroutila, teď se těm samým věcem směju,“ tvrdí.

Šimkovi k narozkám, jež slavil společně s dalším jubilantem, českým Eminemem Big Bad Wolfem, přišly popřát i další hvězdy, namátkou Jiří Krampol, Marcela Holanová, Tereza Vágnerová s Filipem Janečkem nebo Marie Pojkarová.

Reklama

Další články

Načítám