Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně herce Jiřího Mádla (37) Eva Josefíková (34) se do povědomí diváků dostala díky roli Štěpánky v pohádce Zdeňka Trošky Čertova nevěsta. Křehkou herečku jsme ale na filmovém plátně už několikrát měli možnost vidět také svlečenou.

Nahoře bez se ukázala v milostné scéně s Tomášem Vorlem jr. ve filmu Vejška, a ještě předtím, než začala chodit s Mádlem, se s ním intimně sblížila v komedii Miloslava Šmídmajera Probudím se včera.

Málokdo však ví, že si talentovaná Josefíková zahrála v dánském historickém seriálu 1864. A i tam odhazovala svršky jako o závod!

Herečka potěšila zejména "dolňáky", protože odhalila především svůj pevný zadeček a štíhlou postavu. Ani záběr na obnažená ňadra však Josefíkovou neminul.

„Natáčení v Dánsku bylo zážitkem. Samozřejmě každý projekt je pro mě zatím především získáváním zkušeností, ale práce s cizinci navíc nabízí vhled do jiného způsobu práce. Taky jsem ráda poznala Kodaň a Dánsko samotné. Kulturu, styl života a hlavně fantastický vkus,“ pochvalovala si v ČT natáčení v Dánsku Josefíková. Jak je vidno, sympatická herečka toho má ve čtyřiadvaceti letech už hodně za sebou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám