Hlavní obsah
Článek

Do historie populární hudby se Claire Richards (37) nezapsala svým zpěvem, ale faktem, že zhubla už několik desítek kilogramů. Věčná bojovnice s jo-jo efektem neustále mění svou siluetu, což pochopitelně nesvědčí jejímu organismu.

Claire se proslavila na konci 90. let, kdy byla členkou britské popové skupiny Steps. Ta na počátku nového milénia ukončila činnost a po desetileté pauze ohlásila comeback, ale nejvýraznější členka během tohoto období prodělala neuvěřitelnou změnu.

Zpěvačka po rozpadu kapely začala rapidně přibírat, ale sklony k obezitě nakonec dokázala zúročit. Když v roce 2009 chystala svou druhou svatbu, chtěla se stát hubenou nevěstou. Její proměnu zachytily kamery a Claire se stala známou bojovnicí s nadváhou.

Po svatbě ovšem přišlo další těhotenství a rozměry Claire Richards se začaly opět nebezpečně zvětšovat. Z ženy modelkovských parametrů se opět stala boubelka, čemuž se zpěvačka vždy chtěla vyhnout. Přišla tak s ještě přísnější dietou a všem dokázala, jak se s přebytečnými kily dokáže poprat. Claire to ovšem s hubnutím přehání. Opět se sice dočkala štíhlé postavy, ale z jejího ztrhaného obličeje je zřejmé, že si útlé křivky udržuje drastickým způsobem.

Reklama

Další články

Načítám