Hlavní obsah
Článek

Bývali idoly statisíců dívek, dnes po nich až na jednu výjimku neštěkne ani pes. Členové chlapeckého bandu T-boyz, který se proslavil ještě před skupinou Lunetic, se rozprchli na všechny strany a povolání, které souvisí se šoubyznysem, se věnuje jen Petr Vojnar.

„S kluky až na jednu výjimku nemám vůbec žádný kontakt, jsme úplně na jiné vlně. Mají své životy, nic o nich nevím,“ říká Petr, který se dokázal uchytit v září reflektorů a coby ostřílený a hojně obsazovaný moderátor si vydělává na živobytí mluvením.

Co ale další členové skupiny, kterou proslavil hit Beruška? Blonďák Robert podle našich informací slouží v Praze jako policista, vystudoval totiž policejní akademii. Kdysi dlouhovlasý Fanda pracuje jako počítačový technik, v IT firmě řídí počítačovou síť. A konečně rapper Iceman se proslavil jako profesionální jezdec na vodním skútru, získal za to několik ocenění.

Kapela se po hádkách rozpadla v roce 2004. Kluci se poštěkali s managementem, ale i mezi sebou. Jen o nějaký ten čas je přežila ve finále slavnější kapela Lunetic…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám