Hlavní obsah
Článek

Jiří Pomeje (†54) s manželkou Andreou znovu zamířili do Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze-Podolí, kde jim před šestnácti měsíci přišla na svět krásná dcera Anička. Bude Pomeje otcem, jak tvrdí některá média? Super.cz pátral a zná pravdu!

Zatímco jiným se z odpovědí vykrucovali, nám dvojice řekla, jak to je. Rozhodně prý nic netají kvůli počátečnímu požehnanému stavu.

„Žádný totiž není. Přísahám, těhotenství v tuhle chvíli nepřipadá v úvahu. Andrea druhé dítě nečeká. Vypravili jsme se tam jen kvůli tomu, abychom sestřičkám a panu primáři jako poděkování za jejich příkladnou péči přinesli cédéčka s Pomíkovými pohádkami pro Aničku, které jsem nedávno natočil. K žádnému vyšetření nedošlo, nebyl důvod,“ dušuje se herec a producent, zatímco jeho žena dodala, že i když se do budoucna dalšímu potomkovi nebrání, teď to není na pořadu dne.

„Péče o malou je chvílemi vyčerpávající. Časem se možná naše rodina rozroste, ale teď si to vůbec nedokážu představit. Netuším, jak bych to zvládla. Takže opravdu ani v nejbližší době těhotenství neplánujeme,“ dodala krásná Andrea.

Pro Pomejeho je dcera prvním dítětem, s bývalými manželkami Michaelou Kuklovou a Ivetou Bartošovou potomka nepočal. Proto je jasné, že by možná ani tak nebyl proti. Až kývne i jeho žena, teprve pak se ale bude moci klan Pomejů rozrůst.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám