Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) ukázala svoji maminku. Málokdo by však tipoval, že tyto dámy dělí generace. Krásná mladistvá blondýnka vypadá spíš jako její sestra. "Maminka mě měla brzy, v devatenácti letech. Je jí 44 let a je fakt, že většina lidí jí tipuje méně," řekla Super.cz Taťána.

Její maminka pochází z Ukrajiny, s Taťánou se do Čech přestěhovaly, když bylo modelce devět let. "Táta je lékař a na Ukrajině zůstal. Má už čtvrtou manželku, a já tak spoustu sourozenců," usmívá se Makarenko.

Její maminka žije na severu Čech s dlouholetým partnerem a pracuje v lázních. "Umí spoustu jazyků, tak pracuje hlavně s cizinci," prozrazuje Makarenko, která má s maminkou prý skvělý vztah.

<span>"Říká to sice skoro každý, ale mamča je vážně jako moje sestra. Vždycky mi poradila, ale nic nenařizovala. Říkala, že mi dávala větší volnost, protože jsem byla zodpovědná a k ní vždy upřímná. Ráda vzpomínám na dobu, když jsem s maminkou ještě bydlela. Je to zlatíčko, které se pořád směje a má vždy dobrou náladu. A navíc - jak už maminky mívají - má vždycky pravdu," dodala Makarenko.</span>

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám