Hlavní obsah
Famous
Článek

Když začal model Patrick Schwarzenegger randit s Miley Cyrus (31), doufali jeho rodiče Arnold Schwarzenegger (76) a Maria Shriver, že se jedná o chvilkové vzplanutí. Jenže jednadvacetiletý hezoun a kontroverzní zpěvačka to spolu táhnou dál a jejich přátelé tvrdí, že jsou oba vážně zamilovaní. Schwarzeneggerovi rodiče zuří a vztah si nepřejí. Arnold teď prý začal synovi vyhrožovat, že mu nedá ani dolar z jeho svěřeneckého fondu, pokud se s necudnou zpěvačkou nerozejde.

Až Patrick oslaví pětadvacet, mohl by přijít k padesáti miliónům dolarů. Jenže jeho otec mu teď oznámil, že na peníze dosáhne jen v případě, že to s Miley skončí.

Sedmašedesátiletý akční hrdina dvě volební období sloužil jako kalifornský guvernér za republikány. Nemorální Cyrus kazí reputaci celé rodině. Také devětapadesátiletá novinářka a neteř bývalého amerického prezidenta Johna F. Kennedyho Maria Shriver je vystupováním zpěvačky znechucena.

„Oba jsou přesvědčeni, že má velmi negativní vliv na jejich syna, a jsou rozhodnuti, že jejich vztah ukončí,“ píše New York Post.

Jenže Patrick prý rodičům oznámil, jak tvrdí americký deník, že si peníze mají strčit raději někam, pokud je nemůže mít s Miley. A že dá rozhodně přednost lásce před bohatstvím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám