Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Oscara za nejlepší herecký výkon Maitland Ward s velkou pravděpodobností nikdy nedostane, ale pokud by se v Hollywoodu udílela cena pro největší tragédku, měla by ji už dávno v kapse.

Žena, která už dávno přišla o poslední zbytky soudnosti, by kvůli zviditelnění udělala cokoliv. Její kariéra ale po celkem průměrném startu strmě upadla do nížin, kde se pohybují nestydaté exhibicionistky, které se po účasti v pokleslých televizních reality show považují za herečky srovnatelné s Julií Roberts (56) či Meryl Streep (74).

Maitland Ward má za sebou epizodní roli v seriálu Kutil Tim či béčkovou komedii Někdo to rád blond a několik let se snaží, aby dostala další kšeft. Režiséři ji však znají jen jako provokatérku, která odhazuje oblečení při jakékoliv příležitosti.

Poté, co se Mailtand obnažila u vánočního stromečku, dostala kšeft jako modelka. Samozřejmě ji ale o spolupráci nepožádala žádná věhlasná značka, ale návrhář, jehož produkce by obstála leda tak na swingers párty. Maitland oblékla naprosto nevkusný outfit, který toho z jejího těla příliš nezahalil. Tentokrát sice skryla své vnady, ale pozornost přesunula do oblasti klína, kde toho bylo vidět více než dost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám