Hlavní obsah
Článek

Připadá vám, že každá váha, na kterou se postavíte, je určitě porouchaná? Bojíte se projít kolem zrcadla, protože jeho odraz nedělá dobře vašemu sebevědomí? Skoncujte s nepříjemnými pocity, hoďte kila i výčitky z jídla za hlavu! Zhubněte s šetrností, jakou vám může nabídnout jen příroda. Tedy abychom byli přesní: příroda a také Slimax! Novinka s Glukomannanem a Psylliem. Pouze pro čtenáře Super.cz doprava zdarma!

Kouzlo pocitu sytosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocit plného žaludku hraje důležitou roli na vaší cestě k hubnutí. Nikdo ale neuléhá do postele rád s kručením v břiše. Známe jeden trik: zkuste přidat do svého jídelníčku složku, která umožní jíst malé porce, a přesto zasytí. Proto je SLIMAX™ tím pravým pomocníkem při vaší snaze zhubnout. Pokud budete jíst menší porce, pak půjdou kila dolů. To všechno dává smysl, nemyslíte? Pouze pro čtenáře Super.cz doprava zdarma!

Hlavní výhody SLIMAXu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Navodí pocit sytosti, sníte menší porce jídla, a tím snížíte energetický příjem, hubnete rychle, pocítíte více energie, posílíte si sebevědomí. Přírodní složky Slimaxu jsou Glukomannan a Psyllium. Psyllium obsahuje ve vodě rozpustnou vlákninu. Ta v trávicím traktu po požití zvětší svůj objem až 40x. Glukomannan – ve vodě rozpustný polysacharid, zvětší svůj objem až stonásobně. Pouze pro čtenáře Super.cz doprava zdarma!

SLIMAX FEMI + doplněk stravy pro ženy nad 40 let

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pomůže vám ve snaze zhubnout. Navíc přírodně – díky účinkům rostliny Amorphophallus konjac a dalších bylinných složek. S kily navíc zatočí: chrom, který zodpovídá za vyrovnanou hladinu krevního cukru. Nedostatek tohoto prvku způsobuje chuť na sladké. Spirulina – obsahuje vyváženou kombinaci většiny živin, které organismus potřebuje ke svému fungování. Obsahuje také lněnou vlákninu, která je zdrojem lignanů. Ty podporují tvorbu ženského hormonu estrogen. Pouze pro čtenáře Super.cz doprava zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám