Hlavní obsah
Článek

Známé české modelky, zpěvačky a herečky vídáme bez make-upu opravdu jen málokdy. Většina celebrit si svůj zevnějšek pečlivě hlídá a bez nánosů líčidel v žádném případě nevychází ven na ulici.

Ne vždycky mají ale na zkrášlovací procedury náladu, a protože řadě z nich přirozené půvaby sluší, neváhají se nechat zvěčnit i bez jindy nezbytných líčidel.

Jako rozčepýřená Viktorka od splavu vypadá bez šminek například modelka Simona Krainová (51).

Kruhy pod očima a počínající vrásky odhalila i nenalíčená zpěvačka Lucie Vondráčková (44). Jakmile ale rozzářila svůj široký úsměv, hned jí přirozené půvaby slušely mnohem víc.

U zpěvačky Báry Basikové (61) už byla absence šminek znát mnohem více než u její mladší kolegyně. Přesto se nezalekla a i s obnaženými vráskami vyrazila do společnosti.

To Dara Rolins (51) i po ránu Rytmuse zas až tolik nevystraší, ač se samozřejmě mnohem lépe cítí s perfektním make-upem.

Co se týče modelek, tak se kromě Simony Krainové odvážily před objektivem fotoaparátu ukázat zcela bez líčidel i Petra Faltýnová (45) a Iva Kubelková (46). Na dovolené s přítelem Lukášem slušela přirozená krása také moderátorce Michaele Ochotské (39) a zahanbit se nenechala se ani Karla Mráčková. O tom, které z uvedených celebrit to bez líčidel sluší nejvíc, hlasujte v anketě pod článkem.

Která celebrita podle vás bez make-upu vypadá nejlépe?
Miluška Bittnerová
2,2 %
Lucie Vondráčková
35,8 %
Bára Basiková
2 %
Michaela Ochotská
4,1 %
Petra Faltýnová
1,1 %
Dara Rolins
1,6 %
Simona Krainová
2,6 %
Karla Mráčková
2,5 %
Iva Kubelková
48,1 %
Celkem hlasovalo 96556 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám